معرفی و آموزش بازی پپر | Pepper
پلتفرمهای شرطبندی
امروز به سراغ یک بازی جدید خارجی رفته ایم و قصد داریم شما را با این بازی آشنا کنیم. این بازی خارجی پپر نام دارد که در زبان فارسی معنی فلفل دارد. این بازی با پاسور انجام می شود و برای انجام آن شما به یک دسته پاسور و یک برگه برای یادداشت امتیازات نیاز خواهید داشت.
بازی پپر کمی با بازی شلم و بازی حکم شباهت دارد. که در ادامه به شباهت های آن ها خواهیم پرداخت. این بازی بین 2 تا 4 بازیکن انجام می شود.
فهرست مطالب
معرفی بازی پپر | Pepper
در این بازی باید به گروه های 2 نفره تقسیم شوید. و برای انجام این بازی به 24 ورق پاسور نیاز است. تمام خال های پاسور یعنی خشت ، دل ، پیک و گیشنیز در این بازی وجود دارد.
در بازی پپر شما تنها به کارت های آس ، شاه ، بی بی ، سرباز ، 10 ، 9 از هر خال نیاز خواهید داشت و باقی مانده کارت های پاسور برای انجام این بازی حذف خواهند شد.
در بازی پپر نیز آس بالاترین کارت و همانطور. به ترتیب شاه ، بی بی ، سرباز ، 10 و 9 که کم ارزش ترین کارت می باشد.
پخش کارت ها در بازی پپر
بازیکنان به صورت توافقی می توانند یک دیلر میان خود مشخص کنند. پس از مشخص شدن دیلر ، دیلر به هر بازیکن شش کارت می دهد. که این کارت ها را باید به صورت یکی یکی میان بازیکنان پخش کند تا هرکس 6 کارت در دست خود داشته باشد.
یکی از شباهت های این بازی با شلم این است. که برای شروع این بازی می بایست امتیاز بخوانید و بعد از عقب نشینی تمام بازیکنان. بازیکنی که بیشترین امتیاز را خوانده اسن به عنوان حاکم و یا تعیین کننده حکم مشخص می شود.
خواندن امتیاز در بازی پپر از 1 تا 6 می باشد. بازیکنان نسبت به کارت هایی که در دست خود دارند می توانند بین 1 تا 6 امتیاز بخوانند. گرفتن هر یک دست به معنی یک امتیاز می باشد. که در واقع ذدر خواندن امتیازات بازیکنان اعلام می کنند که چند دست می توانند بگیرند.
شروع بازی پپر | Pepper
پس از خواندن امتیاز ها و مشخص شده حاکم ، نوبت به شروع بازی می رسد. در اینجا حاکم می تواند هیچ حکمی نخواند و بازی را بدون مشخص شدن خال حکم شروع کند.
وقتی حاکم یک حکم مشخص می کند سرباز آن خال به با ارزش ترین کارت تبدیل می شود که حتی آس خال حکم را نیز سر می کند. توجه داشته باشید تنها کارت سرباز خال حکم نیست که آس خال حکم را سر می کند. بلکه سرباز خال هم رنگ خال غیر حکم به دومین خال با ارزش بعد از سرباز خال حکم خواهد شد.
به طور مثال اگر حاکم حکم را خال گیشنیز اعلام کند. سرباز خال پیک که یک خال غیر حکم می باشد دومین کارت با ارزش خال حکم خواهد شد. و همینطور اگر خال خشت را انتخاب کند ، سرباز خال دل به با ارش ترین کارت تبدیل خواهد شد.
نحوه انجام بازی پپر | Pepper
حاکم بازی را با انداختن یک خال حکم شروع می کند ، دیگر بازیکنان نیز در صورت وجود می بایست خال بازی شده را پایین بیاورند ؛ مگر آن که از خال بازی شده در دست خود نداشته باشند.
دست بعدی را کسی که دست قبلی را ازآن خود کرده است شروع می کند و بازی به همین شکل صورت می گیرد تا کارت های بازیکنان تمام شود و نوبت به محاسبه امتیاز ها و دست های گرفته شده می رسد.
اگر تیم بازیکن حاکم بتواند تعداد دست هایی که خواندهاست را بگیرد به همان مقدار نیز امتیاز دریافت می کند و تیم بازیکن حریف نیز به تعداد دست هایی که دریافت کرده است امتیاز خواهد گرفت.
به طور مثال اگر تیم حاکم 4 دست خوانده باشد در صورت گرفتن این 4دست ، 4 امتیاز برای او یادداشت می شود و همچنین اگر تیم بازیکن حریف درکل 2 دست بگیرد ، 2 امتیاز خواهد گرفت.
حال اگر تیم حاکم نتواند به اندازه که خوانده است امتیاز بگیرد 6 امتیاز از دست خواهد داد و تیم حریف به اندازه ای که توانسته است بگیرد امتیاز خواهد گرفت و امتیاز از دست نمی دهد.
هر تیمی که تواند زود تر از تیم حریف به امتیاز 30 و یا بالاتر برسد برنده بازی خواهد شد.
قانون بیگ پپر و لیتل پپر | Big Pepper and Little Pepper
اگر یک تیم اعلام کند که 6 دست خواهد گرفت در واقع اعلام لیتل پپر کرده است ، اگر که این تیم تمام 6 دست را بگیرد 6 امتیاز خواهد گرفت و در صورت نگرفتن لیتل پپر 6 امتیاز از دست خواهد داد.
اگر پس از اعلام لیتل پپر از طرف یک تیم ، تیم حریف نیز اعلام کند که 6 دست را خواهد گرفت ، در واقع اعلام بیگ پپر کرده است. اگر که تیمی که اعلام بیگ پپر کرده است برنده شود و تمام 6 دست را بگیرد ، 12 امتیاز خواهد گرفت و همینطور در صورت نگرفتن این 6 دست ، 12 امتیاز از دست خواهد داد.
ویدیو آموزشی بازی جذاب پپر را می توانید با کلیک کردن برای روی این لینک تماشا کنید.