ارز بایننس کوین (BNB) چیست و چگونه استخراج می شود
پلتفرمهای شرطبندی
پلتفرم بایننس بستری برای خرید و فروش ارزهای دیجیتالی فراهم کرده است. ارز بایننس توسط این پلتفرم تجاری استخراج و معامله میشود. در این پلتفرم میتوان حدود 100 ارز را در معاملات استفاده کرد. در سال 2017 این صرافی موفق شد اولین کوین خود را عرضه کند. بایننس از لحظهی ورودش به این عرصه همچنان سیر صعودی خود را پیموده است به طوری که از سال 2018 به بعد، از این پلتفرم به عنوان یکی از بزرگترین صرافیهای ارزهای دیجیتال یاد میشود.
فهرست مطالب
بایننس کوین (Binance Coin) چیست؟
ارز دیجیتال بایننس ابتدا توسط پلتفرم بایننس به عنوان یک توکن، عرضه گردید؛ اما به مرور یعنی در سال 2019 به بلاک چین اختصاصی خودش انتقال یافت و کوینهای تجاری خود را راه اندازی نمود. با اینکه این بلاک چین قراردادهای هوشمند را ساپورت نمیکند ولی این رمزارز در اکو سیستم پلتفرم بایننس نقش تعیین کنندهای دارد. برای مثال هزینههای صرافی، هزینهی لیست کردن ارزهای موجود و پرداخت کارمزد معاملات از جمله وظایف بایننس کوین میباشد.
در واقع هدف اصلی از ساخت این کوین، جذب سرمایه برای توسعه و ترقی دادن به پلتفرم بایننس بوده است. پس بایننس کوین هم یک کریپتوکارنسی بر روی زنجیره بلاک بایننس است و هم یک ارز دیجیتال که به صرافی بایننس تعلق دارد.
همچنین بایننس برای تاجرانی که معلاملات زیاد و با نرخ بالا انجام میدهند تخفیفات ویژهای لحاظ میکند، به شرطی که این تاجران مقداری ارز بایننس در حساب خود داشته باشند!
فرق بیت کوین با بایننس کوین در چیست؟
یکی از برتریهایی که بایننس کوین نسبت به بیت کوین دارد، وجود یک صرافی مشخص و از پیش تعیین شده است زیرا خرید و فروش در محیط کاملا امن و مطمئنی انجام میگیرد. درحالی که برای ارز بیت کوین سایتها و صرافیهای متعددی وجود دارد که برخی از آنها زیاد جای اعتماد نیستند.
بیت کوین به شدت تحت تاثیر عوامل خارجی قرار دارد و نسبت به اخبار سیاسی اجتماعی و .. آسیب پذیر است درحالی که عوامل بیرونی هیچ تاثیری بر روی ارز بایننس ندارند. تنها عوامل داخلی پلتفرم بایننس بر روی آن اثر گذار است.
بیت کوین از سال 2009 عرضه شده است و پیشکسوت سایر ارزهای دیجیتالی به حساب میآید درحالی که بایننس یک ارز تازه وارد است و تنها 3 سال است که عرضه شده است.
گفته میشود که بیت کوین به تعداد 21 میلیون وجود دارد اما عرضهی بایننس کوین به 200 میلیون خواهد رسید؛ درنتیجه اتعداد بایننس از تعداد بیت کوین سبقت خواهد گرفت.
نحوهی ذخیره و خریداری بایننس کوین
برای ذخیرهی بایننس کوین میتوانید از کیف پولهای سخت افزاری مثل TREZOR و Ledger Nano S استفاده کنید. البته از آنجایی که بایننس خودش یک توکن اتریوم به حساب میآید، میتوان آن را در کیف پولهای نرم افزاری MyEtherWallet و Jaxx نیز ذخیره کرد.
همانطور که گفته شد بایننس قابلیت استخراج را ندارد. اما برای خرید آن به 2 روش میتوانید عمل کنید:
- اگر شما دارای یکی از ارزهای مهم همچون بیت کوین، اتریوم و یا لایت کوین باشید، میتوانید به ارزش ارزهای خود بایننس دریافت کنید و به نوعی آنها را تبادل کنید. این روش کاملا راحت و قابل انجام است.
- حالت بعدی زمانی ست که شما هیچ ارز دیجیتالی ندارید؛ در این صورت ابتدا لازم است نوعی ارز دیجیتال را از یک صرافی یا سایت مطمئن خریداری کنید (بهتر است ارزهای باثبات مثل بیت کوین را خریداری کنید) و از طریق پلتفرم بایننس آن را به رمزارز بایننس تبدیل کنید. البته علاوه بر خود پلتفرم بایننس سایتهای دیگری هم وجود دارند که از این رمزارز حمایت و پشتیبانی میکنند اما معمولا در اینگونه سایتها نقدینگی پایین است، بنابراین بهترین کار خرید از خود صرافی بایننس میباشد.
مزایا و معایب استفاده از بایننس
مزایا:
- هزینههای آن نسبت به سایر ارزهای دیجیتال کمتر است
- گاهی اوقات در معاملات بایننس تخفیفات ویژه اعمال میشود
- میتوان در محیطی خارج از پلتفرم معاملاتی از آن استفاده کرد
- میتوان آن را با ارزهای دیجیتال دیگر یا ارزهای فیات مبادله کرد
- بر روی همهی سیستم عاملهای اندروید، ویندوز، ios قابل اجرا است
- تراکنشها به طور فوری و با سرعت بالا انجام میگیرد
- امکان معاملهی بیش از 100 ارز (50 جفت ارز) در آن وجود دارد
معایب:
- به دلیل مبتنی بودن بایننس کوین بر اتریوم، ممکن است در آینده به دلیل افزایش رقابتهای موجود در بازار، از ارزش آن کاسته شود
- از دیگر مشکلات بایننس عدم استقلال آن از صرافی بایننس است. هر گونه عملکرد و اتفاقی که در این پلتفرم بگذرد، بر ارزش و اعتبار این ارز دیجیتالی مستقیما اثر میگذارد. درنتیجه بایننس کوین هرگز نمیتواند آزادانه مسیر پیشرفتش را طی کند
- سیاست بازخریدی که توسعه دهندگان BNB اتخاذ کردهاند باعث کم شدن نرخ بایننس کوین میشود و سقوط احتمالی ارزش این ارز را به دنبال خواهد داشت