تریدینگ Trading چیست ؟ چگونه از پول، پول درآورید!
پلتفرمهای شرطبندی
اگر سرمایهی اندکی دارید و نمیدانید با آن چه کنید ما به شما راه حلی پیشنهاد میدهیم. ورود به بازارهای مالی مثل بورس یا معاملات ارزهای دیجیتال کار چندان سختی نیست و اگر اراده کنید به آسانی میتوانید آن را بیاموزید و یکی از سهام داران بازارهای مالی باشید، حتی اگر پول زیادی در دست نداشته باشید. تریدینگ Trading یا تجارت کردن از جذابترین کارهایی ست که به شما فرصت میدهد تا از پولتان، پول درآورید. در این مقاله آموزشهای لازم معامله گری و بحثهای پیرامون تریدینگ را به شما ارائه خواهیم داد.
فهرست مطالب
منظور از تجارت یا Trading چیست؟
تریدینگ Trading یا تجارت در بازار بورس یا معاملات ارزهای دیجیتال به این معناست که شما سهام، ارز و یا هر نوع دارایی دیگری را در قیمت پایینتر بخرید و در مبالغ بالاتر به فروش برسانید و از این خرید و فروش خود سود بدست آورید.
با هر بار ترید کردن شما مبلغی مضاف بر پول اولیهتان بدست میآورید. این پول اندک اندک جمع میشود و به یکباره میبینید که الان چند برابر سرمایهی کمی که داشتید، پس انداز دارید. همهی اینها امکان پذیر است به شرطی که به صورت اصولی پیش بروید و بیگدار به آب نزنید تا سرمایهی اولیهتان را نیز نبازید.
آیا معاملهگری با سرمایه گزاری تفاوت دارد؟
در این باره اختلاف نظراتی وجود دارد. برخی معتقدند که تریدینگ Trading با هدف سرمایه گزاری انجام میشود پس میتوان آنها را به جای هم بکار برد و مترادف هم دانست.
برخی دیگر خلاف این نظر را دارند و میگویند سرمایه گزار شخصی ست که یک سهام را با هدفی مشخص برای طولانی مدت (بازهی زمانی چند ماهه یا چند ساله) خریداری میکند تا در آینده اگر به آن نیاز داشت یا به سود کلانی رسید، آن را بفروش برساند. اما فرد تاجر از معاملات کوتاه مدت و به صورت روزانه کسب درامد میکند و باتوجه به نوسانات بازار به سودهای کم و زیاد قانع میشود. همچنین سرمایه گزار به سرمایهی کلانی نیاز دارد درحالی که برای تریدینگ میتوان با 100 دلار هم شروع کرد.
نظر شما در این باره چیست؟ آیا تریدینگ Trading را از سرمایه گزاری مجزا میدانید؟
یک تاجر موفق چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
هر شخص موفقی هدف دارد. اگر شما هم دوست دارید پیشرفت کنید و از دسته تریدرهای موفق باشید باید برای خودتان هدفی تعیین کنید و سپس مشخص کنید که برای رسیدن به این هدف چه معیارهایی را باید در خود تقویت کنید. ما جدول زیر را برای کمک به شما طراحی کردهایم تا ویژگیهای افراد موفق و ناموفق در عرصهی تجارت را بدانید و خود را به افراد موفق نزدیکتر کنید و از خصوصیات افراد شکست خورده درس عبرت بگیرید.
مزایا و معایب تریدینگ
مزایا:
- محدود نبودن به مکان و زمان
- امکان شروع با کمترین سرمایه
- عدم نیاز به دارا بودن شرایط خاص (مانند مدرک تحصیلی و دانش تخصصی)
- نقدینگی بالا نسبت به روشهای دیگر در تریدینگ Trading
- پتانسیل رسیدن به سود بالا
معایب: - نیازمند انضباط، پیگیری و یادگیری مداوم است
- احتمال ضرر و از دست دادن سرمایه در آن وجود دارد
- استرس و آسیبهای ناشی از کار طولانی با کامپیوتر برای فرد مضر است
- وجود تحریمها و مشکلات ناشی از آن برای ایرانیان داخل کشور دردسرساز است
حرف آخر
سعی کنید هدف اصلیتان برای انجام یک معامله، پیاده سازی استراتژیتان به شیوهای اصولی و عاقلانه باشد به جای اینکه تمام تمرکز خود را روی سودآوری قرار دهید. ممکن است بگویید ما که برای کسب درامد و رسیدن به سود دست به تجارت زدهایم! حرف شما درست است اما اگر تمام فکر و ذکر خود را روی مسائل مالی بگذارید ممکن است با یک شکست کلا ناامید شوید و یا با رسیدن به یک موفقیت دست و پای خود را گم کنید و درگیر جو و هیجانات شوید. بنابراین توصیهی ما به شما این است که استراتژی تریدینگ Trading خود را پیدا کنید و به مرور مشکلات و نقصهایش را برطرف کنید تا در طولانی مدت به نتیجهی قابل قبولی دست یابید.